Skip to content
Asiakaspalvelu 03 311 715

Hei opiskelija, etsitkö harjoittelupaikkaa?

Tervetuloa harjoittelujaksolle Tekonivelsairaala Coxaan!

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille ympäri vuoden.

Henkilökuntamme on sitoutunut opetustoimintaan ja tarjoaa ohjausta työharjoittelu- ja työssäoppimisjaksoilla. Harjoittelu on tavoitteellista ja ohjattua käytännön työhön osallistumista, jossa opetellaan työelämässä tarvittavia taitoja.

Jobiili-harjoittelupaikkavarausjärjestelmä kokoaa yhteen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa suorittavien opiskelijoiden harjoittelupaikka tarjonnan. Voit tutustua Pirkanmaan hyvinvointialueen harjoittelupaikkoihin Jobiili järjestelmässä ja varata itsellesi soveltuvan harjoittelujakson.

Jos sinulla on harjoittelujakson toteuttamiseen liittyviä kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Opiskelijavastaavien yhteystiedot löydät tästä (linkki tulossa).

Harjoittelu Coxassa

Ammattikorkeakouluopiskelijat voivat suorittaa Coxan yksiköissä eripituisia harjoittelujaksoja opetussuunnitelmansa mukaisesti. Jakson toteutusta ohjaa vastaavan koulutuksen saanut sosiaali- tai terveysalan ammattihenkilö.

Harjoittelu Coxassa soveltuu opiskelijalle, joka on suorittanut vähintään 140 opintopistettä. Harjoittelijalta odotetaan potilaslähtöistä asennetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomenkielentaitoa. Harjoittelu Coxassa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden oppia tekonivelkirurgiasta ja tekonivelpotilaan hoidosta. Pääset myös näkemään huippuunsa hiotut toimintaprosessimme sekä tutustumaan ensiluokkaiseen potilashoitoomme.  

Voit tutustua ja varata harjoittelupaikan itsellesi Jobiili- järjestelmässä.

Ennen kuin harjoittelujaksosi opinnollistaminen on varmaa, sinun tulee selvittää asiaa hyvissä ajoin yhdessä jaksoasi ohjaavan opettajan, yksikön osastonhoitajan ja alueen ylihoitajan kanssa.

Tervetuloa

Onko opinnäytetyön tekeminen ajankohtaista?

Coxa tarjoaa terveysalan opiskelijoille ajankohtaisia opinnäytetyöaiheita. Yksiköihimme tehdään vuosittain useita ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoisia opinnäytetöitä.

Aiheet ovat työelämälähtöisiä ja tutkimuksellisten painopistealueiden mukaisia. Tutkimuspalveluiden sivuilla pääset tutustumaan Coxassa tehtyihin opinnäyte- ja lopputöihin. Löydät sieltä myös yhteystiedot opinnäytetöihin liittyen.

Opiskelijoilta kuultua

Ohjaajat ovat kuluneella jaksolla olleet erinomaisena tukena. Ohjaus räätälöitiin minun oppimistani tukevaksi.

Tykkäsin kovasti kaikista ohjaajistani ja heidän tavoistaan ohjata. Sain riittävästi vastuuta ja tilaa toimia itsenäisesti ohjaajan läsnä ollessa. Koin harjoitteluni erittäin onnistuneeksi, enkä koe, että olisi tarvetta muuttaa mitään.

En keksi mitään, mikä olisi voinut olla paremmin.